MK4IT se mută la București. Ne vedem în octombrie!


După două ediții de succes organizate la Cluj-Napoca, conferința noastră de suflet, MK4IT, se mută la București. În data de 26 octombrie, la Alexander Ballroom, este momentul ca specialiștii de marketing și HR să își actualizeze cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.

Conferința va avea loc sub motto-ul “Sit Down with the Professionals”, deoarece evenimentul va fi echivalentul unei “cafenele a profesioniștilor”: locul în care marketerii și HR-ii interacționează direct cu experții din domeniu și le află tehnicile și trucurile folosite în campaniile dezvoltate.

De ce ne ducem și la București? Răspunsul ni-l dă Victor, liderul nostru neînfricat: în rândul marketerilor și specialiștilor HR din companiile de IT există o sete de cunoaștere insațiabilă, pe care noi, prin MK4IT, vrem să o stingem, cel puțin pe moment. E imposibil să o potolim de tot, domeniul și piața sunt extrem de dinamice, așa că trebuie să o răcorim mereu cu informații noi, cât mai utile”.

Agenda conferinței va fi una testată deja, similară cu cea de la ediția din februarie, de la Cluj. Va include două paneluri, unul pe Employer Branding și altul pe Product Marketing, două keynote speech-uri internaționale, dar și o serie de workshopuri practice, împărțite pe cele două teme abordate.

Fiecare subiect va fi acoperit de o listă de speakeri cu experiență, a căror reputație pe piață a fost puternic consolidată de rezultatele obținute. Unii din ei au fost alături de noi în februarie, alții sunt nou-veniți la MK4IT, dar toți vor veni cu informații noi, actualizate în funcție de schimbările survenite pe piață.

MK4IT - participanti

Panelul de Employer Branding va aduce pe aceeași scenă reprezentanți de top de la principalele platforme online de recrutări: Laura Gregg – Linkedin, Laura Chiculiță – eJobs, Andreea Iancu Danciu – BestJobs, Dragoș Gheban – Hipo.ro, cât și specialiști din companii de IT și agenții, precum Sorina Bradea – RoMarketing, Andreea Nicolescu – Temenos și Victor Gavronschi – Loopaa.

Cel de-al doilea panel, cel de Product Marketing, îi va aduce în față pe Tudor Galoș – Microsoft, Anca Elisabeta Moraru – Google, Ioana Mârzac – Samsung, Bundaru – Bitdefender, Bogdan Iordache  – MVP Academy / How to Web și pe George Lemnaru  – Green Horse Gaming.

În partea de workshop-uri, speakerii vor prezenta studii de caz și vor face exerciții practice cu scopul de a aprofunda anumite subiecte importante din cele două teme ale conferinței.

Un accent aparte vom pune pe partea de networking, întrucât oricât de profi și de utile ar fi panelurile, nimic nu se compară cu oportunitatea de a intercaționa direct cu speakerii. Astfel, în pauzele de cafea participanții vor putea afla direct de la speakeri răspunsurile la întrebările pe care le au, vor putea să îi cunoască mai îndeaproape și, de ce nu, să pună bazele unor relații de colaborare de durată.

MK4IT - participanti

Accesul la conferință se face pe bază de bilet. Până în 23 august este perioada de Pre Register, după care, între 23 august și 13 septembrie, sunt valabile tarifele tip Early Bird. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului, www.marketing4it.ro.

Deci, rămâne să ne vedem (cu tine sau cu prietenii tăi) în 26 octombrie, la București?

Yours dedicated,

The Loopies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *