Ești as în Employer Branding și Product Marketing? Testează-ți cunoștințele


Știi de ce unele campanii de recrutare atrag imediat atenția sau cum poți face ca produsele IT nou-lansate să le devanseze pe cele deja existente? Dacă ești marketer sau specialist HR și activezi într-o companie IT, atunci ești provocat să dovedești cât de multe cunoștințe de Employer Branding sau de Product Marketing deții.

În ce constă provocarea? E simplu. Trebuie doar să intri în secțiunea www.marketing4it.ro/quiz, să răspunzi la câteva întrebări și să afli verdictul: la ce excelezi, unde mai ai de lucrat și cum îți poți consolida cunoștințele.

Quiz-ul conține un set de trei întrebări punctuale de Employer Branding și trei întrebări de Product Marketing. Fiecare întrebare are o singură variantă de răspuns corectă, însă s-ar putea ca aceasta să nu fie chiar cea mai evidentă.

Durata de completare este de doar 5 minute, iar la final vei afla cum poți să îți îmbunătățești cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.

Ești pregătit să îți testezi cunoștințele? Fă testul și află dacă știi secretele Employer Branding-ului și Product Marketing-ului!

Campania este activă până la finalul lunii septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *