AMR o lună până la Marketing 4 IT: ce ți se pregătește


Cea de-a treia ediție a conferinței Marketing 4 IT prinde tot mai mult contur. Cu o lună înainte de data evenimentului, 26 octombrie, îți dezvăluim ultimele noutăți, dar și o parte din ce ți se pregătește.

În primul rând, lista speakerilor s-a îmbogățit cu încă două nume: Andreia Pătroiu și Răzvan Ziemba.  Astfel, dacă inițial erau 14, acum sunt 16 specialiști care te vor ajuta să îți consolidezi cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.

Andreia, fondatorul platformei Talent Browse și arhitecta “Top 20 Angajatori în IT pentru care merită să lucrezi”, va fi prezentă în cadrul panelului de Employer Branding. Ea va preciza câteva insight-uri din experiența sa de recruiter în domeniul IT, care să te ajute să găsești persoanele pe care le dorești în timp record.

Răzvan, Managing Partner Profit Consulting, va face parte din panelul de Product Marketing, având o vastă experiență atât pe management, cât și pe antreprenoriat. El va oferi sfaturi care să te ajute să îți extinzi afacerile și vânzările din domeniul IT.

 

Andreia Patroiu - TalentBrowse Razvan Ziemba
 

Pauze de socializare, momente creative

Pe lângă cele două paneluri, keynote și workshop-uri, conferința va include mai multe pauze de socializare. Organizate sub forma unei “cafenele a profesioniștilor”, aceste momente îți vor oferi ocazia să vorbești direct cu speakerii și să afli răspunsurile la cele mai presante întrebări.

Bineînțeles, din nicio astfel de pauză nu poate lipsi cafeaua, licoarea inspirației și a productivității. La Fântâna se va asigura că vei avea mereu cana plină. Au pregătit mai multe sortimente și specialități de cafea, care să satisfacă preferințele tuturor.

Pauzele vor include și momente de relaxare, perfecte pentru a asimila informațiile. Cei de la Cheerup îți vor oferi oportunitatea să îți dai frâu liber imaginației și să îți faci poze cât mai creative la photobooth-ul lor. Îți vei putea alege în ce poziție să pozezi, după care să îți personalizezi fotografiile cu mesaje, texte, desene, mascote sau iconițe. Imaginea creată va putea fi postată instant pe Facebook sau Twitter sau printată, gata să se transforme într-un magnet de frigider.

Un test pentru cei îndrăzneți

Dacă vrei să participi la conferință, te provocăm să afli cât de multe cunoștințe de Employer Branding și Product Marketing deții. Testul poate fi accesat pe www.marketing4it.ro/quiz. Conține un set de trei întrebări punctuale de Employer Branding și trei întrebări de Product Marketing. La final, vei afla la ce capitol excelezi, unde mai ai de lucrat și cum îți pot consolida cunoștințele.

Nu uita, cea de-a treia ediție va avea loc în 26 octombrie la Alexander Ballroom București. Accesul la conferință se face pe bază de bilet. Îți recomandăm să ți-l iei cât mai curând, de pe site-ul evenimentului, www.marketing4it.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *